Termeni si conditii

Utilizarea site-ului noblisime.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 


DREPTURILE ASUPRA SITE-ULUI 

NOBLISIME SRL - RO32682135, J40/567/2014, Capital Social: 200 Lei, Sediul social: Sos. Salaj nr. 363, bl. 10-11, corp 11, spatiul comercial nr. 5, subsol, sector 5, Bucuresti

NOBISIME SRL detine drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum si intreg continutul Site-ului incluzand fara a se limita la, imaginile, informatiile despre produsele si serviciile Noblisime si orice alte date si aplicatii prezentate pe Site. Acestea sunt protejate prin legislatia drepturilor de autor in vigoare. Este interzisa in mod expres orice incalcare sau incercare de a se incalca drepturile de autor asupra Site-ului, incluzand fara a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, inchirierea, imprumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, in orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege. Noblisime sau partenerii sai comerciali este/sunt detinatorul(ii) drepturilor de proprietate intelectuala asupra marcilor si bazelor de date prezentate pe Site si utilizatorii sunt obligati sa respecte aceste drepturi si sa nu le aduca nicio atingere.

SCOPUL SITE-ULUI SI NEANGAJAREA RASPUNDERII 
Site-ul isi propune sa ofere utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la serviciile si produsele oferite de Noblisime, cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum si orice informatii necesare si utile utilizatorilor privind utilizarea produselor si serviciilor Noblisime. Site-ul este menit sa participe la imbunatatirea relatiei dintre Nobisime si clientii sai in sensul de a usura comunicarea dintre Noblisime si clienti ceea ce conduce la imbunatatirea comercializarii produselor si serviciilor Noblisime. Noblisime depune toate diligentele pentru a oferi informatii actuale privind serviciile si produsele sale si pentru a actualiza continutul Site-ului. Cu toate acestea, Noblisime nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor prezentate pe Site in orice moment. De asemenea, Noblisime nu garanteaza ca Site-ul nu va contine anumite erori, insa va incerca sa remedieze aceste erori in scurt timp pentru a permite o informare corecta a utilizatorilor. Noblisime insa nu raspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului. 

Utilizatorii isi pot procura anumite servicii si produse Noblisime prin intermediul Site-ului accesand campurile expres mentionate in acest sens. In cazul in care utilizatorii intentioneaza sa faca o alegere fundamentata privind achizitionarea produselor si serviciilor Noblisime, se recomanda contactarea surselor prezentate in mod expres pentru astfel de scopuri pe Site precum si personalul din magazinele Noblisime.

Noblisime isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila 
- continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau 
- Termenii si Conditiile, modificarile facute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator daca acesta continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor modificate pe Site. 

Utilizatorii isi pot procura anumite servicii si produse Noblisime prin intermediul Site-ului accesand campurile expres mentionate in acest sens. In cazul in care utilizatorii intentioneaza sa faca o alegere fundamentata privind achizitionarea produselor si serviciilor Noblisime, se recomanda contactarea surselor prezentate in mod expres pentru astfel de scopuri pe Site precum si personalul din magazinele Noblisime.

Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Noblisime nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri in Site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Noblisime a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.