Proiectare mobilier si
Design interior

Mobilier la comanda

Fie ca iti doresti o bucatarie, living sau dormitor, proiectantii Noblisime vor veni intodeauna cu cea mai buna solutie pentru tine!

Folosim materiale de inalta calitate si ne raportam intodeauna la ultimele noutati si tendinte din domeniul mobilierului.

Proiectarea mobilierului se realizeaza in prezenta ta, astfel ca poti decide imediat cu privire la modul in care sa fie conceput produsul pe care ti-l doresti, iar varietatea mare de mostrare PAL, MDF si accesorii te vor ajuta in luarea celor mai bune decizii.

Pentru o prima oferta de pret cat mai reala, este important ca tu sa cunosti dimensiunile camerei pentru care se va proiecta mobilierul.

Generarea ofertei se realizeaza in timp real, fara a mai astepta o oferta ulteriora discutiei, iar oferta este insotita intotdeauna de proiectul 3D al mobilierului si lista cu consumul de materiale.

Pasul urmator este sa programezi, impreuna cu proiectantii Noblisime, intalnirea pentru efectuarea masuratorilor exacte ale spatiului aferent, astfel incat proiectul de mobilier sa se muleze perfect spatiului tau. Semnezi contractul si programam livrarea si montajul!

Proiectare mobilier

Folosim un program de proiectare profesional ce ofera in timp real si rapid o imagine a mobilierului dorit, cat si costurile proiectului aferent.

Cum procedam?

 • O scurta discutie pentru determinarea stilului sau a preferintelor;

 • Relevarea spatiului unde trebuie pozitionat mobilierul sau plan cu dimensiuni ale mobilierului dorit (masuratorile exacte se vor executa de catre proiectantii Noblisime);

 • Construim imaginea 3D a mobilierul, conform optiunilor de materiale, designului dorit, compartimentarilor discutate si propunem proiectul ideal in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Alegerea materialelor folosite se face din mostrare ale furnizorilor nostri, acestea fiind de cea mai inalta calitate;

 • Generam oferta insotita de imaginea mobilierului si listam consumul de materiale pentru a oferi clientilor nostri informatiile complete.

Design interior

Arhitectii si designerii Noblisime te vor consilia in alegerea tuturor materialelor – atat pentru finisajele de interior, proiectele de mobilier, cat si a decoratiunilor interioare. Pentru ca suntem perfectionisti, iti vom realiza proiectul caminului ideal pentru tine in cel mai mic detaliu.

Propunerile de design interior vor fi elaborate dupa o cunoastere a personalitatii tale, a stilului de viata, a preferintelor coloristice si arhitecturale, astfel incat fiecare proiect sa fie unic.

Un impuls, o provocare, un succes

Proiectul de amenajare al unui apartament in care mobilierul este proiectat si produs de Noblisime

Pretul unui proiect de design interior este evaluat in functie de:

 • Tipul de lucrare, numar de camera, compartimentare;

 • Munca, timpul, efortul estimat pentru crearea proiectului 3D;

 • Dimensiunea spatiului de amenajat;

 • Numarul incaperilor;

 • Locatia proiectului (distanta de parcurs);

 • Stil si gradul de dificultate.

In Bucuresti si zonele limitrofe transportul si montajul sunt gratuite pentru comenzi de peste 2000 lei, iar pentru comenzile sub acest prag se percepe o taxa suplimentara de 150 lei. Taxe percepute pentru comenzi in afara localitatii:

 • Taxa de masuratori 1 Leu/km + TVA (se calculeaza dus+intors);

 • Taxa de transport si montaj 2.5 Lei/km + TVA (se calculeaza dus+intors).

Fotograf: Mihai Georgiadi
Concept design: Marilena Popa si Mihnea Ghildus