Despre Noi | Noblisime.ro

Noblisme  este o firma nou infiintata in Bucuresti, in anul 2013.

La noi vei gasi cea mai buna si mai convenabila modalitate de a cumpara mobila pentru casa ta, fie mobilier in set complet, modular sau pe comanda, personalizarea mobilierului este realizata cu ajutorul designerilor nostrii specializati.

Ca vrei sa mobilezi o anumita incapere sau intreaga casa,  sa te limitezi la un anumit buget, sa asortezi noul mobilier cu ceva aflat deja in locuinta, sau  ca vrei sa cumperi un articol de anumite dimensiuni, nimic mai simplu, tot ce trebuie sa faci este sa ne vizitezi.

 

Noblisime are cele mai bune solutii pentru a realiza mobila la comanda, indiferent daca este vorba de mobila bucatariemobila dormitormobila livingmobila copii si tineret, mobila baie.

Fabrica noastra este dotata cu utilaje noi, model 2014 de fabricatie germana, ce va ofera cea mai buna calitate a mobilierului si a finisarii acestuia.

Serviciul design te va ajuta sa gasesti cea mai buna solutie potrivita spatiului si bugetului, iar echipa tehnica si echipa de productie va definitiva mobilierul ales.

Experienta, profesionalismul si creativitatea echipei de la Noblisime iti garanteaza un produs la cele mai inalte standarde si cel mai bun raport pret-calitate

Pentru toate tipurile de mobilier pe care le executam ( bucatariidormitoare copii,camere tineretlivingdormitoare matrimonialedulapuri, dressing ) folosim materiale si accesorii de calitate ce confera produsului finit un aspect placut, durabilitate si calitate ridicata.